+385 (0)91 977 4227    Aldo Negri 46, Vrsar    dnd.vrsar@gmail.com

Dječji tjedan 2022. – najava

*U subotu 1.10. u Vrsaru započinje obilježavanje Dječjeg tjedna kreativnim radionicama u Dječjem ljetnom kampu*
 
U subotu 1.10. u jutarnjim satima u Dječjem ljetnom kampu u Vrsaru održati će se kreativne radionice za djecu i odrasle u organizaciji DND-a Vrsar. Radionice su namijenjene djeci, roditeljima, djedovima, bakama i svima koji žele pomoći u uređenju Dječjeg ljetnog kampa i provesti nekoliko sati u kreativnom druženju. 
 
Subotnje radionice započinju u 10.00 sati zajedničkim oslikavanjem kontejnera u dječjem ljetnom kampu pod vodstvom Ornele Dubac. Istovremeno će vrtićka i školska djeca moći izraditi svoje figure za šah, čovječe ne ljuti se i mlin u čemu će ih voditi odgajateljica Franka i učiteljica Dijana. Djeca ili roditelji koji se više vole igrati, moći će zajedno odigrati ili naučiti pravila društvenih igara.  U slučaju kiše, radionice će se odgoditi za drugi termin. 
 
*Predstava “Cvrčak i mrav“  u sportskoj dvorani “Saline” u petak 7.10.*
Dječji tjedan je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. U sklopu dječjeg tjedna DND Vrsar organizira razne aktivnosti među kojima je predstava “Cvrčak i mrav“ u sportskoj dvorani Saline, u petak, 7.10.2022 u 10:30 sati. Ostale aktivnosti dječjeg tjedna uključuju podjelu poklon paketića prvašićima, susret s načelnikom i radionice za djecu iz predškolske grupe i djecu koja pohađaju produženi boravak. 
 
*Zajedničke subote u listopadu i studenom*
U sklopu kreativnih zajedničkih subota, održati će se još dva susreta tijekom listopada i studenog i to 22.10. turnir u društvenim igrama, a 12.11. predstava za djecu u kojoj glume odrasli. Ideja zajedničkih subota nastala je kroz projekt „Ponovo zajedno – uređenje društvenog parka Vrsar“ financiran u sklopu natječaja „Mali projekti za bolje sutra“  od strane Zaklada za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva Istre. 
Dječji tjedan 2022. – najava
Scroll to top