+385 (0)91 977 4227    Aldo Negri 46, Vrsar    dnd.vrsar@gmail.com

Vrsaranske maškare 2020.

U organizaciji Društva “Naša djeca” Vrsar i pod pokroviteljstvom Općine Vrsar-Orsera danas (utorak) su u Vrsaru održane dječje maškare.

Maškarada je započela okupljanjem malih maškara na gradskom trgu, gdje je male maškare i njihove roditelje pozdravio zamjenik načelnika, gosp. Franko Štifanić te im je simbolično uručio ključ Grada.

Imali smo priliku vidjeti pingvine, lego kockice, rasplesane autiće, princeze, razne superjunake, punkere, rockere i vojnike.

Prvi su nastupili oni najmlađi, vrtićka skupina “Šojkice”, koji su se maskirali u male pingvine. Poslije njih su nastupili “Galebovi” kao lego kockice, “Srakice” kao rasplesani autići, “Sjenice” kao planeta Zemlja i predškolci “Vrapčići”, koji se se maskirali u kućice koje su zajedno činile Vrsar.

Djeca 1.a, 1.b i 2. razreda maskirala su se po želji. Kreativnosti nije nedostajalo pa su nam tako ninja ratnici, ninja kornjače, pipi duga čarapa, vještica, klaun i dr. otpjevali pjesmicu “Hoki poki”. Slično je bilo i s 3.b razredom, a oni su otpjevali pjesmu o maškarama.

Razredi 3.a i 4.b, maskirani u punkere i rockere, otpjevali su pjesmu “We will rock you”.

Zadnji koji su nas zabavili svojim nastupom su bili vojnici, odnosno 4.a razred, koji je izveo pjesmu “Mi smo garda hrvatska”.

Za sudionike dječjih maškara priređeno je iznenađenje u obliku dnevnog vatrometa, na opće oduševljenje okupljenih.

Vrsaranske maškare 2020.
Scroll to top